Afyonkarahisar Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

           Afyonkarahisar Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.



Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda Belediyemizin 2019 yılı performans programı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu raporu kabul edildi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin 2019 yılı Gelir Bütçesi 389 milyon 200 bin TL, 2019 yılı gider bütçesi ise 382 milyon olarak açıklandı. 2019 Yılı gelir ve su tarifelerinin belirlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

SUYA YİNE ZAM YOK

             Toplantıda 2019 yılı su tarifelerinde, 2018 yılı tarifesinin geçerliliğini korunması yönünde karar alınırken Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, son dokuz yıldır 0-10 metreküpe kadar su kullanan abonelere zam yapılmadığını hatırlatarak bu oranın üzerinde tüketim yapan abonelere ise enflasyon oranının altında yüzde 10’luk bir artış yapıldığını ifade etti.

          Belediyemiz 2017 yılı Sayıştay Denetim Raporu hakkında Meclise bilgi verildi. Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü arasında işbirliği protokolü yapılması konusunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yetki verildi. Konuyla ilgili Belediye Meclisi’ne bilgi veren Başkan Çoban,  Türkiye Motokros Şampiyonası Final yarışlarının 17-18 Kasım tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılacağını açıkladı. Toplantıda ayrıca Trafik Komisyon Raporları, Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporları, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.