Afyonkarahisar Belediye Meclisi,  02 Kasım Pazartesi günü saat 18.00 da toplanacak.  Toplantıya koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kuralları gereği misafir kabul edilmeyecek. 

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

         Afyonkarahisar Belediye Meclisi,  02 Kasım Pazartesi günü saat 18.00 da toplanacak.  Toplantıya koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kuralları gereği misafir kabul edilmeyecek. 

AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

        Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi hükümleri gereğince , 02 Kasım Pazartesi günü saat 18.00 da Belediye Meclisi Toplantı Salonunda toplanacaktır.

            Toplantıya ait gündem aşağıya çıkartılmıştır.

            İlan olunur.                                                                                                  

02 KASIM 2020 TARİHLİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

Gündem ile birlikte daha önce Meclis Üyelerine elektronik posta ve elden teslim edilen Ekim Ayı Meclis tutanak özetinin oylanması.

2-

Belediyemiz 2021 Yılı Performans Programı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

3-

Belediyemiz 2021 Yılı Bütçesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

4-

Gelecek oturumun gün ve saatinin belirlenmesi.

GÜNDEME ALINACAKLAR

    PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORLARI





04-01-


Belediyemiz 2021 Yılında uygulanacak Gelir ve Su Tarifelerinin belirlenmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu raporu.





     TEKLİFLER





05-02-


03 DH 712 plakalı 2015 model Volkswagen Amarok marka aracın satışının yapılması hakkında teklif.




06-03-


Mülkiyeti Belediyemize ait, Afyonkarahisar Merkez Hamidiye Mahallesi, 51 Ada, 142 Parselde 6000 m2 kısmında bulunan süs bitkisi satış ve teşhir yeri, mini hayvanat bahçesi, tarım ürünleri satış yeri çay bahçesi müştemilatlarının 10 (on) yıla kadar süre ile kiralanması, bu hususta Belediye Encümenine yetki verilmesi hakkında teklif.




07-04-


Gazlıgöl Kaplıcasının Afyonkarahisar İnşaat Mühendisleri Odasının raporu doğrultusunda komple yenilenmesi gerektiğinden, kiracısı Yüntaş Anonim Şirketi ile olan kira sözleşmesinin karşılıklı fesih işleminin yapılması talebi hakkında teklif.




08-05-


Mülkiyeti Belediyemize ait, İlimizi Merkez Akcin Mahallesi, 500 Ada, 4 Parsel üzerinde bulunan Fuar Alanı Semt Pazarı içerisindeki 28 adet dükkan, 18 adet balıkçı dükkanı 1 adet Bay/Bayan Wc toplam 47 adet taşınmazın 10 (on) yıla kadar süre ile kiralanması, bu hususta Belediye Encümenine yetki verilmesi hakkında teklif.




09-06-


Belediye Meclisinin 04/08/2020 tarihli ve 239 sayılı kararı ile Belediyemiz ve Karaçay Balkar Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği arasında yapılan Ortak İşbirliği Protokolü süresinin 10 (on) yıla kadar uzatılması,  Ortak İşbirliği Protokolünü imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi hakkında teklif.




10-07-


Belediyemiz ile Hasane Sosyal Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği arasında Ortak İşbirliği Protokolü yapılması, yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi hakkında teklif.




11-08-


Belediyemizce sözleşmeli Avukat çalıştırılması ve ücretinin belirlenmesi hakkında teklif.




12-09-


Şehiriçi ulaşım ve trafikle ilgili talepler hakkında teklif.





     TRAFİK KOMİSYONU RAPORLARI





13-10-


Harbiş minibüslerinden mahalle güzergahında çalışan 16 aracın güzergahında değişiklik yapılması talebi hakkındaki Trafik Komisyonu raporu.




14-11-


Termal minibüslerinden A.N.S.-Otogar-Özdilek güzergahında çalışan 17 aracın hareket saatlerinde ve araç sayılarında düzenleme yapılması talebi hakkındaki Trafik Komisyonu raporu.




15-12-


İlimiz ilçe, kasaba ve köylerden ilimize yolcu taşımacılığı yapan araçlara Zabıta Müdürlüğünce düzenlenen peron izin belgelerinden ücret alınmaması talebi hakkındaki Trafik Komisyonu raporu.




16-13-


Tekel Taksi Durağına ait Gazlıgöl Caddesinde 3 ve Anıtpark önünde 2 aracın bekleme yaptıkları bölgenin yeniden belirlenmesi talebi hakkındaki Trafik Komisyonu raporu.




17-14-


Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri, trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkındaki Trafik Komisyonu raporu.





BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU RAPORLARI





18-15-


İlimiz Merkez Ataköy Mahallesi, 4923 Adanın (eski 7256 Parsel) bulunduğu bölgeye yapılan itirazın değerlendirilmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




19-16-


İlimiz Merkez Akçin (Veysel Karani) Mahallesi, 492 Ada, 4 Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




20-17-


İlimiz Merkez Akçin Mahallesi, 431 Ada, 3 Parselin bulunduğu alanda ticari amaçlı ilave imar planı yapılması hakkında Bayındırlık ve  İmar Komisyonu raporu.




21-18-


İlimiz Merkez Çetinkaya (Yenice) Mahallesi, 3624 Ada, 1 Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




22-19-


İlimiz Merkez Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi, 3845 Ada, 7 Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




23-20-


İlimiz Merkez Çetinkaya  Mahallesi, 3940 Ada, 1 Parsel ile 3299 Ada, 1 Nolu Parselin yerlerinin değiştirilmesi için imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




24-21-


Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunda belirtilen 1. Bölgede (Karaaslan Bölgesi) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




25-22-


Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunda belirtilen 2. Bölgede (Konya Yolu güneyi) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




26-23-


Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunda belirtilen 3. Bölgede (Konya Yolunun Kuzeyi ve Batısı) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




27-24-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 4.Bölgede (İslami İlimler Fakültesinin Doğusu) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




28-25-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 5.Bölgede (İslami İlimler Fakültesi Güneyi ) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




29-26-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 6.Bölgede (Afyonkarahisar Merkez) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




30-27-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 7.Bölgede (eski Çimento Fabrikasının olduğu bölgesi) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




31-28-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 8.Bölgede (Yenice ve Sahipata Mahallelerinin olduğu bölge) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




32-29--


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 9.Bölgede (Ankara yolu, II Numaralı KSS bölgesi) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




33-30-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 10.Bölgede (AFAD Müdürlüğünün olduğu bölge) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




34-31-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 11.Bölgede (Battalgazi Mahallesi) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




35-32-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 12.Bölgede (Selçuklu, Uydukent I Etap) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




36-33-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 13.Bölgede (Dörtyol Mahallesi Toki) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.









37-34-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 14.Bölgede (Otogar kavşağı ile Eskişehir yolu arası ) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




38-35-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 15.Bölgede (Ahırsuyu bölgesi) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




39-36-


Coğrafi Bilgi Sistemler ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanununda belirtilen 16.Bölgede (Mavi Hastane Bölgesi) Y ençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.




40-37-


İlimiz Merkez Çakır Mahallesi  Pelitlik Mevkii, 211 Adanın güneyine ilave imar planı yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu.





    İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ TEKLİFLERİ  





41-38-


İlimiz Çetinkaya (Selçuklu) Mahallesinde 33 Nolu Ring Yer altı Tesisi Yapımı İşi kapsamında trafo binası yeri tahsisi için imar plan tadilatı yapılması hakkında teklif.




42-39-


İlimiz Merkez Çetinkaya Mahallesi, 5003 Ada, 2 Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.




43-40-


İlimiz Merkez Akçin (Veysel Karani) Mahallesi, 269 Ada, 6 Nolu Parselin bulunduğu alanda ilave imar planı yapılması hakkında teklif.




44-41-


İlimiz Çetinkaya (Selçuklu) Mahallesi, 1083 Ada, 1 Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.




45-42-


İlimiz Ali İhsan Paşa Mahallesi, 2709 Ada, 1 Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.




46-43-


İlimiz Merkez Çetinkaya (Selçuklu) Mahallesi, 1550 Ada, 1 Parselin olduğu bölgede imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.




47-44-


Erenler Mahallesinde bulunan ismi olmayan yola 2750 Sokak isminin verilmesi hakkında teklif.




48-45-


Dörtyol Mahallesinde ismi olmayan yollara isim/numara verilmesi hakkında teklif.




49-46-


Akçin Mahallesinde ismi olmayan yollara isim/numara verilmesi hakkında teklif.




50-47-


İlimiz Merkez İnaz (Demirçevre) Mahallesinin olduğu bölgede yapılan  imar plan tadilatının düzeltilmesi talebi hakkında teklif.




51-48-


Afyonkarahisar Merkez, Boyalı Mevkii, 2 Pafa, 2511 Parselde imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.





    TEKLİFLER





52-49-


Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde Koruma ve  Bakım Birimi ile Yapım Onarım Birimlerinin kurulması isteği hakkında teklif.




53-50-


Mülkiyeti Belediyemize ait, Esentepe Mahallesi, 2757 Ada, 17 Parsel Nolu taşınmazın bir kısmının Adalet Bakanlığına tahsis edilmesi talebi hakkında teklif.