AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu

 

‘BELEDİYE İLE ESNAF ARASINDA

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ’

 

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, esnafla her zaman iyi diyaloglar kuracaklarını belirterek “Belediye ile Esnaf arasında gönül köprüsü kuracağız” dedi.

Teşkilat Başkanı olarak uzun yıllar Emirdağ’ın her derdine çare olduklarını söyleyen Başkan Adayı Koyuncu, “Allah nasip etti, şimdi Belediye Başkan adayıyım. Sorunları biliyorum ve çözmek için göreve talibiz” diye konuştu.

ESNAFLA İLGİLİ SORUNLARI, ESNAFLA BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Esnaf gezilerine devam ettiğini ve çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacaklarını söyleyen Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, esnafla her zaman birlikte olacaklarını söyledi. Esnafımızla ilgili her türlü proje, düzenleme ve işleri birlikte çözeceğiz diyen Koyuncu “Biz esnaf dostuyuz. 1 Nisan günü Allah nasip ederse göreve geldiğimizde öncelikle esnafımızla toplantılar yapıp, sorunları bir bir masaya yatıracağız. Herkes bilsin ki, belediye ile esnafımız birlikte güzel işler yapacaktır” dedi.

BİZ EMİRDAĞ’I KUCAKLAMAK İÇİN GELİYORUZ

Seçim çalışmalarını kapı kapı, ev ev gezerek devam ettiklerini söyleyen AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, sözlerinin sonunda şu görüşlere yer verdi.

“1 Nisan günü particiliğin bittiği gün olacak. Biz insanları ayrıştırmaya değil, bütün Emirdağ’ı kucaklamak için geliyoruz. Bizde sen- ben yok, biz vardır. Tek hedefimiz var, Emirdağ’ın en gelişmiş ilçe yapmak, yeni yeni yatırımların gelmesini sağlamak, işsizliği sıfıra indirmek ve en önemlisi de Emirdağ’ı yurt çapında örnek ilçe yapmaktır”