Sezonun son haftasında Afyon deplasmanından galibiyetle dönen Anadolu Efes’in Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşmadan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, “Afyon Belediyespor’a Belediye’nin sahip çıkıp, bu önemli sosyal hizmeti devam ettirmesini temenni ediyorum” dedi



Sezonun son haftasında Afyon deplasmanından galibiyetle dönen Anadolu Efes’in Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşmadan sonra önemli açıklamalarda bulundu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Afyonkarahisar’ın basketbol sporunu çok sevdiğini vurgulayan Ergin Ataman, “Afyon takımını kutluyorum. Onlarda özellikle son aylarda yaşadıklarını bir takım maddi manevi sıkıntılara rağmen ayakta kalabilmeyi başararak ligde kaldılar. Ümit ediyorum önümüzdeki sene daha planlı bir şekilde olurlar. Afyonkarahisar’da güzel bir taraftar var. Bundan bizde mutlu olduk. Afyonluların basketbolu sevdiğini gördük. Afyon Belediyespor da belediye takımı olduğuna göre Afyon Belediyesi’nin bu önemli sosyal hizmeti devam ettirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Kupa Türkiye’ye gelir

Ataman, THY Euro Ligi 4’lü finalinde Fenerbahçe Beko ile yapacakları maç ile ilgili de “Yarından itibaren Euro Lig’de oynayacağımız 4’lü final maçı için hazırlanmaya başlayacağız. Dünya’nın en önemli spor organizasyonunda iki Türk takımının final mücadelesi verecek olması Türk sporu ve basketbolu adına, Türkiye’nin Avrupa’nın önemli ülkelerinden biri olduğunu bir kez daha göstermek için çok önemli. İnşallah sonunda hak eden final oynayacak. İnşallah şampiyon olan takım da o kupayı Türkiye’ye getirir” ifadelerini kullandı. Anadolu Efes takımı oyuncularından Yiğitcan Saybir ise, çok iyi bir taraftarı olan Afyon Belediyespor’a karşı önemli bir galibiyet aldıklarını aktardı.



Kaynak: ODAK Gazetesi