Burcu Köksal,  hakkında çıkan belediye başkanlığı adaylığıyla ilgili haberlere cevap verdi. Köksal,  “Benim böyle bir adaylık müracaatım ya da talebim olmadı. Şuanda ittifak görüşmeleri İyi Parti’yle devam ediyor. Ben Milletvekili seçildim” dedi."



 CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, hakkında çıkan belediye başkanlığı adaylığıyla ilgili haberler hakkında da şunları söyledi; “Benim böyle bir adaylık müracaatım ya da talebim olmadı. Şuanda ittifak görüşmeleri İyi Parti’yle devam ediyor. Ben Milletvekili seçildim. Şu anda TBMM Divan Katip Üyesiyim aynı zamanda. Siyasi mücadeleme bu şekilde devam ediyorum” dedi.
İttifak olmazsa CHP’nin aday çıkaracağını kaydeden Köksal; “Biz zaten genel merkezimizin bilgisi ve talimatı dahlinde tüm Türkiye genelinde ittifak görüşmelerimiz devam ediyor. Belli illerde İyi Parti aday çıkarmayıp CHP’yi destekleyecek. Belli ilerde de Cumhuriyet Halk Partisi aday çıkarmayacak İyi Parti'yi destekleyecek. Önümüzdeki haftalarda Afyonkarahisar için gerekli açıklamalar yapılacak. İttifak olmazsa Cumhuriyet Halk Partisi olarak kendi adayımızla çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.