AK Parti ve Cumhur İttifakının büyük önem verdiği Cumhur İttifakının tek adayda uzlaştığı Sinanpaşa Güney Beldesinde, BBP "kendi adayımızla seçime gireceğiz" açıklaması yaptı.

BBP'den yapılan açıklamada "Güney'de seçime gireceğiz ve adayımız Süleyman Çağlar'dır" denildi...

İŞTE O AÇIKLAMA:

"Bilindiği üzere 6 Haziran 2021 Pazar günü Afyonkarahisar / Sinanpaşa / Güney Beldemizin Belediye Başkanlığı, belediye meclis üyelikleri ve muhtarlık seçimleri yapılacaktır. Büyük Birlik Partimizde uzun yıllardır siyaset yapan, ocak ve partimizin bir çok pozisyonunda görev alan son 7 yıldır BBP Afyon Merkez İlçe Başkanlığını yürüten Sn Süleyman Çağlar kardeşimiz; Partimizin İl başkanlığı, Mkyk Üyemiz Cemil Çoker’in ve Genel Başkan yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn Tevfik Eren’in bilgisi ve Sn Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ’nin beyin olurları ile Güney Belediye Başkanlığı Adayımız olmuştur.

Yüce Rabbim şimdiye kadar yaptığı güzel hizmetleri, inşaAllah Büyük Birlik Partimizin Güney belediye başkanı olarak yapmayı da nasip eylesin. Bu seçimin Sn Süleyman Çağlar başkanımın şahsında; Güney’imize Afyonkarahisar’ımıza Milletimize ve Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Tebrik eder başarılar dilerim.

Kamuoyuna saygılarımla

Veysel AVŞAR
BBP Afyonkarahisar İl Bşk