Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde, pompalı tüfekle öldürülen iki çocuk annesi 36 yaşındaki Arife Çolak’ın katil zanlısı yakalandı.rnArife Çolak, Bayat’ta çalıştığı özel bir öğrenci yurdunda dün pompalı ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde, pompalı tüfekle öldürülen iki çocuk annesi 36 yaşındaki Arife Çolak’ın katil zanlısı yakalandı.
Arife Çolak, Bayat’ta çalıştığı özel bir öğrenci yurdunda dün pompalı tüfekle bir el ateş edilerek öldürüldü. Cinayetin ardından alarma geçen emniyet güçleri, önce Çolak’ın öldürüldüğü yurdun güvenlik kamerası kayıtlarını, ardından ilçede bulunan 40’a yakın Mobese kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerden yola çıkan polis, önce zanlının kaçtığı aracı ve plakasını tespit etti. Daha sonra zanlının Afyonkarahisar yönüne kaçtığını belirleyen ekipler, zanlının yakalanması için şehir giriş çıkışlarını tuttu. Ekipler, 40 yaşındaki M.T’yi kaçtığı araç ile birlikte Afyonkarahisar merkezde yaptığı çevirmede cinayeti işlediği tüfekle birlikte yakalandı. Öte yandan M.T’nin emniyetteki ifadesinde cinayeti neden işlediği yönündeki soruları cevapsız bıraktığı öğrenildi. İddialara göre, M.T’nin öldürdüğü Arife Çolak ile aralarında gönül ilişkisi olduğu belirtildi. Cinayete kurban giden Arife Çolak’ın küçük yaşta görücü usulü kocası Zeki Ç ile evlendirildiği belirtildi. Arife Çolak’ın eşi ile arasında problemler olduğu ve boşanmak için iki defa mahkemeye başvurduğu iddia edildi.
Zanlı, çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf ederek, cinayeti kendisinin işlediğini söyledi.
Edinilen bilgilere göre, savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen M.T.’nin cinayeti kendisinin tek başına işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. 2 yıla yakın süredir Arife Ç. ile gönül ilişkisi yaşadığını, ancak Ç.’nin kendisini başka kişilerle aldattığını öne süren M.T., cinayeti de bu yüzden işlediğini söyledi. Mahkemede Arife Ç. ve çocukları ile birlikte gittiği piknikte çekilmiş fotoğrafları Ç. ile birlikte olduğuna dair delil olarak sunan M.T., mahkeme tarafından tutuklanarak Afyon Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.