D.S.İ 18. Bölge Müdürlüğü Tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Afyonkarahisar Bayat İlçesine Sayın Bakanımız Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Talimatları ile ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

D.S.İ 18. Bölge Müdürlüğü Tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Afyonkarahisar Bayat İlçesine Sayın Bakanımız Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Talimatları ile 50.000 m²’lik alana inşaatına başlanan Park ve Rekreasyon Alanı Tamamlandı.
Bayat İlçesinin Cumhuriyet Mahallesinde bulunan DSİ Gölet’inin güneyindeki 50.000 m²’lik alana DSİ 18.Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan Park ve Rekreasyon alanı 20.11.2012 tarihinde tamamlanmıştır.
Park ve Rekreasyon alanı içerisinde, çocuk oyun bahçeleri, süs havuzu, basketbol ve voleybol sahası, restorant, kır kahvesi, kadın ve erkek mescidi, otopark, yürüyüş alanları, yeşil alanlar, wc, ışıklandırma, otomatik sulama, osmanlı tarzı çeşmeler vb. alanlar ile güzellik saçmaktadır.
Bu tesislerin Yapımından sonra Bayat Belediye Başkanlığına devredilecektir.
Bayat Belediye Başkanı Abdullah Ertekin İse yaptığı açıklamada öcelikletesislerin yapımında ve yaptırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz.
Cumhuriyet Mahallesinde bulunan DSİ göletinin güneyindeki 50.000 m²’lik alana DSİ 18.Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan Park ve Rekreasyon alanı Bayat Halkını gerçekten çok mutlu etmiştir.
Ertekin Yaz aylarında Bayatlı Aileler ve dışarıdan gelen misafirlerini götürebilecekleri güzel bir piknik alanların olmadığını belirten Ertekin Bundan sonra Bayat halkı güzel bir piknik,ve güzel tesise kavuşmuştur dedi.