rnrnBAŞSAVCIYA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİrnrnMHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve MHP Afyon Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Afyon Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Adem Yazar’a hayırlı olsun ziyaretinde ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

BAŞSAVCIYA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve MHP Afyon Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Afyon Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Adem Yazar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, “Afyon ilimiz adli olaylar bakımından birçok ilden daha sakin bir şehirdir. Sayın Başsavcımıza ve Adalet personelimize bu sükûnetin sürdürülmesinde, adaletin hızlı ve güvenilir şekilde tecelli ettirilmesinde ciddi görevler düşüyor. Bu zor görevinde Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Adem Yazar beye bir kez daha başarılar diliyor.  Afyon’ a hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum.” Dedi. Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar da “Sayın milletvekilimizin ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.