Bu gün ,Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet ÖZEL , Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) merkezini ziyaret etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU ,Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İPLİKÇİOĞLU, Kadir SAYIN, Adnan DEMİREL , Akif İŞBİLİR ve Abdurrahman ALP , Başsavcı Sayın Mehmet ÖZEL’i karşıladılar.

Son atama kararları ile Adana’ya tayin olan Başsavcı ÖZEL yaptığı konuşmada , Afyonkarahisar’a geldiğim ilk günden bu güne kadar başta Hüseyin Bey olmak üzere ,Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzeyli ve samimi bir dönem geçirdik. Bu güne kadar karşılıklı görüş alış verişlerimiz oldu. Sizlerin ekonomi ve kalkınma anlamında , sosyal konularda memlekete değer kattığınızı memnuniyetle gözlemledim. Burada bulunmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Kamuda tayinler yaşanan doğal bir durumdur. Bu güne kadar olduğu gibi , bu günden sonra da her zaman birbirimizle iletişim içinde olacağız.. Sizleri tanıdığıma memnuniyetlerimi tekrar ifade etmek isterim. Bu ziyareti bir veda ziyareti değil de, her daim birlikteliğimizin bir nişanesi olarak kabul edin, ayrı ayrı hepinize teşekkürlerimi tekrar sunuyorum işlerinizde başarılarınızın devamını dilerim “dedi.

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU, Başsavcı Mehmet ÖZEL’in derneğimizi ziyaretinden büyük bir onur duyduğunu ifade etti ve konuşmasında “Sayın Başsavcımız göreve geldiği günden bu yana istikrarlı çalışmaları ve kamudaki temsil kabiliyetini her daim gözlemledik. Tabi Türkiye’nin en büyük şehirlerinden birisi olan Adana’da da aynı düsturla idare anlayışını göstereceğine inancımız tamdır. Afyonkarahisar’dan ayrılmanıza üzülürken , Türkiye’mizin büyük şehirlerinden birisi olan Adana’da görev yapacağınızdan dolayı da sizin adınıza sevincimizi ifade etmek isterim.Sizi tanımaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğumuzu ifade eder ; huzur ve sağlık içinde yeni görev yerinizde başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.” dedi.

Başsavcı ÖZEL’e günün anısına Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin geleneksel Kocatepe resminin olduğu bir tablo hediye edildi.