Sinanpaşa ilçesine bağlı belediye başkanları Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular. Başkanlar, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinden Veysel Eroğlu’nu, Ali Özkaya’yı ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı ziyaret ettiler.



Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’ya giderek doğalgazın beldelerine gelmesi konusunda taleplerini ileten başkanlar, dünde 2. Ankara ziyaretinde doğalgaz konusunda önemli yol kat ettiler. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyüp Yakan, Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz, Tınaztepe Belediye Başkanı Adem Yetişkin, Serban Belediye Başkanı Vedat Köse, Taşoluk Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan, Akören Belediye Başkanı Hacı Candan ve Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinden Veysel Eroğlu’nu, Ali Özkaya’yı ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı mecliste ziyaret ettiler.

Başkanların taleplerini dinleyen vekiller Sinanpaşa ovasına gereken desteği vereceklerini, ilçeye ve beldelere doğalgazın gelmesi konusunda söz verdiler. Başkanlarda Sinanpaşa ilçesine şimdiye kadar vermiş oldukları destekten dolayı ve doğalgaz konusunda yardımcı oldukları için Orman ve Su İşleri eski Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’ya ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür ettiler.