Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, altyapıyla ilgili kamu ve özel kurumları uyardı: “Yatırımcı kurumları uyardık, asfalt attıktan sonra ruhsat vermeyiz”

“Alt geçide binlik boru döşeniyor”

Zeybek, “Altyapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Asfalt ve yol çalışmalarımız devam ediyor. Alt geçidin olduğu yerde bölgede alt geçitten önce yağmur suyu tahliye kanallarını bir an önce yapıp Allah muhafaza yağmur yağdığı zaman alt geçitte bir sıkıntı yaşamayalım diye oraya binlik yağmur suyu hattı, Hıdırlık çıkışına Devlet Su İşleri bitimine kadar da 800'lük bir yağmur suyu hattı yaparak su tahliyesini tamamlamış olacağız. Yine bizim Ördekli caminin yani eski Müze'nin olduğu yerden Ataköy Kavşağı'ndaki Migros'a kadar olan bölgede içme suyu hattımız asbest hattımız asbest borularla sağlanıyordu. İnşallah onlar da çelik boruyla değiştirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“Yatırımcı kurumları uyardık, asfalt attıktan sonra ruhsat vermeyiz”

Zeybek açıklamasında mahallelerdeki yapılacak asfalt çalışmalarını Afyon'daki kurumlardaki birim müdürleri ile yaptıkları istişare toplantısında söylediklerini kaydeden Zeybek, “Biz proje ile asfaltı kazıdıktan sonra altyapı çalışması olan kurumların, orada altyapı çalışmaları bizim asfalt dökmeden önce bitirmelerini özellikle kendilerine tavsiye ettik. Asfaltı döktükten sonra da hiçbirine kazı ruhsat vermeyeceğini ifade ettim. Yine mezarlıktan emniyetin buraya kadar olan içme suyu hattımızı yeniledik. Bu Hamidiye Pazarı'nın olduğu yerden Anıtpark'a kadar olan kısmı da ihalesini gerçekleştirdik. Müteahhitle sadece imza aşamasını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.