ZEYBEK BAŞKAN TRT RADYO-1’İN KONUĞU OLDU

      Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TRT Radyo-1’in konuğu oldu. TRT Ankara radyosu stüdyolarından “Ekonomi Günlüğü” isimli programda Zafer Ergin’in canlı yayın konuğu olan Başkanımız Gazeteci Fırat Gazel’in sorularını yanıtladı.

        Programda Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarını anlatarak, hedeflerini açıklayan Zeybek Başkan, Afyonkarahisar’ın başta termal turizm ve gastronomi alanında yaptığı faaliyetleri anlattı. Şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik potansiyeline ilişkin açıklamalarda da bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, ilimizi her alanda tanıtmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

        Afyonkarahisar’ın yolların geçiş noktası olması ve bölgeleri birbirine bağlamasından dolayı ülkemizin en önemli şehirlerinden biri olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “ Zaferin, termalin, mermerin, lokumun, sucuğun, tarihin başşehri. Konya’dan sonra Mevleviliğin ikinci merkezi, ayrıca Frig medeniyetinin merkezi. Kapadokya’dan sonra Peribacalarının ve doğal oluşumların en çok yer aldığı şehir. Yer altından çıkan şifalı suları ile de kadim şehrimiz turizm de artık gözde oldu. Sahip olduğu termal tesislerle her geçen gün adından söz ettiren Afyon’un, sağlık turizmi potansiyeli de her mecrada tanıtılıyor. Şehirde bulunan tesislerde 2020 yılının sonunda konaklama amaçlı giriş yapan kişi sayısı 2 milyona yaklaştı. Şifalı suların merkezi olarak bilinen Afyonkarahisarı’mız termalde tatil adresi. Kış turizminde ilk akla gelen yerlerin başında gelen şehrimiz hizmet kalitesi ile de göz doldurup, dikkat çekiyor. Sağlık turizmi konusunda şifa arayan pek çok kişi çok uzaklardan gelip, şehrimizde sağlığına kavuşmuş bir şekilde geri dönüyor. Bizlerde bu nimetlerin faydasını kazandırdığımız hizmetler ve verdiğimiz destekler ile ön planda tutuyor.” dedi.