Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarı’na ilişkin bir teşekkür mesajı yayınladı.


Afyon Motor Sporları Merkezinde düzenlenen fuarın başarıyla tamamlandığına dikkat çeken Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Başta Sayın Valimiz Gökmen Çiçek, Milletvekillerimiz, Belediyemizin kıymetli personellerine, İlçe Kaymakamlarımız, İl Jandarma, İl Emniyet Müdürlüğü personelimiz, Afyon Kocatepe Üniversitemiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, AS Fuarcılık Genel Koordinatörü Mehmet Abdioğulları nezdinde tüm çalışanlarına, basın camiamıza ve fuara renk katan çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ederim” dedi.

        Afyonkarahisar Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla destek verdiğimiz Kitap Fuarı’nın sadece şehrimizde değil, bölgemizde de büyük ses getirdiğine dikkat çeken Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Bu şehre yakışır nesillerin yetişmesi için kitaba yatırım yapmak çok önemli. Okuyan, düşünen ve üreten bir nesil ancak kitapla mümkün. Bu sebeple göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik birçok çalışmaya imza attık. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereğince fenni yatırımlarımızın yanı sıra kültürel, sosyal ve sportif yatırımlarımızı da önemsiyoruz” dedi.

        200’e yakın yayınevi, 100’ün üzerinde ulusal yazar, 50 yerel yazarın misafir edildiği 10 gün süren ve 120 bin kişinin ziyaret ederek 12 bin kişinin Frig Vadisi’ne ücretsiz olarak taşındığı Kitap Fuarımızın çıtayı önümüzdeki yıllarda daha da yükselteceğine inancımızın tam olduğunu bildirir, bu vesileyle destek olan herkese gönülden teşekkür ederim” dedi.