Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ilk ziyaretini Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'a   gerçekleştirdi.

 

            31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen ve 15 Nisan itibariyle mazbatasını alarak görevine başlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ilk ziyaretini Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'a gerçekleştirdi.

 

           Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Zeybek'e yeni görevinde başarılar dileyen Vali Mustafa Tutulmaz, "Afyonkarahisar Belediyesi ve diğer tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte Afyonkarahisar halkına en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Afyonkarahisar’daki birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğine inanıyor, bu anlamda ziyaretinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

                "HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

 

         Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise yeni dönemde Afyonkarahisar için güzel projeler hazırladıklarını ve bu doğrultuda Afyonkarahisar Belediyesi olarak tüm vatandaşlara kapılarının açık olduğunu ifade etti. Seçimlerin ilimizde huzurlu bir şekilde geçtiğini dile getiren Başkan Zeybek; “Vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmak bizim için çok önemliydi. Bu anlamda herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim için artık farklı bir maraton başladı. Çünkü asıl önemli olan bu kubbede hoş bir seda bırakmak, hayır duası almak. İnşallah bundan sonra Afyonkarahisar için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.