Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, esnafının yanında olmaya devam ediyor Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatıyla, daha önce genelge kapsamında uzun süredir kepenkleri kapalı olan restoran, çay ocağı, lokanta ve paket servisi yapan işletmelere verdiği destek paketine bir yenisini daha eklendi.

Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de mücavir alan sınırlarımız içinde faaliyet gösteren berberler ve kuaförler odasına kayıtlı üyelere bin TL’lik destekte bulunacak.  

"ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ"

        Esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olduklarını ifade eden Belediyle Başkanımız Mehmet Zeybek, pandemi döneminde destek olmaya devam ettiklerini söyledi.

      Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur’un bu konuda kendilerine talebi olduğunu hatırlatan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Muhtarlarla son yaptığımız istişare toplantısında aynı zamanda Berberler Odası Başkan Yardımcısı olan Suat Uygur, şehrimizdeki berber ve kuaför esnafımızın pandemiden ciddi manada etkilendiğini ifade etti. Arkadaşlarımızla yaptığımız istişare ve Meclisimizden aldığımız yetkiyle esnafımıza bir nebze olsun ‘nefes’ olmak istedik. Hatırlayacağınız üzere daha önce de genelge kapsamında uzun süredir kepenkleri kapalı olan restoran, çay ocağı, lokanta ve paket servisi yapan işletmelere bir desteğimiz olmuştu. Mücavir alan sınırlarımız içinde bulunan esnaf odasına kayıtlı berberler ve kuaförler odasına kayıtlı üyelere vereceğimiz destek hayırlı olsun” dedi.

       Zeybek Başkan; “2019 yılı sonunda ülkemizde görülmeye başlanan ve halen devam eden COVİD-19 salgınından dolayı zor duruma düşmüş ve genelge sonrası işini kapatmak zorunda kalmış işletme sahibi küçük esnafımızın her zaman yanındayız. Rabbim en kısa sürede COVİD-19 salgınından ülkemizi ve tüm insanlığı ve esnafımızı kurtarsın” dedi.

 "BAŞKANIMIZ SÖZÜNÜ TUTTU"

        Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Abdülkadir Konak ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e şükranlarını sundu.

Desteği asla unutmayacaklarını söyleyen Abdülkadir Konak, “Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Ahmet Tan ve Başkan Yardımcımız Suat Uygur Başkanımızla görüşmeleri neticesinde şehrimizde faaliyet gösteren berber ve kuaförlerimize destek olması talebinde bulundular. Sağolsun Başkanımız kendisine iletilen talebi geri çevirmedi, sözünü tuttu. Pandemiden dolayı zarar gören esnafımıza Afyonkarahisar Belediyesi olarak destek vereceklerini ifade ettiler. Başkanımızın şahsına ve belediyemize teşekkür ediyoruz.

BAŞVURULAR 2 HAZİRAN’DA SONA ERİYOR

Mücavir alan sınırlarımız içerisinde olan kuaför ve berber esnafımız, 2 Haziran Çarşamba gününe kadar Belediyemiz Muhtar İşleri Müdürlüğüne müracaat ederek destek paketinden faydalanabilecek.

Müracaat için istenen belgeler:

Kimlik fotokopisi,

Banka IBAN numarası

Oda kayıt belgesi

İkamet belgesi

Vergi Levhası Fotokopisi