Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Sultandağı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Sultandağı Kaymakamı Önder Koç, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Çiçek ve Başkanımız Zeybek, İshaklı Kervansaray’ın da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 Başkanı Zeybek, Sultandağı Belediye Başkanı Aldırmaz tarafından yapımı tamamlanan Ali Yaşar Parkı’nı gezerek, Başkan Aldırmaz’dan bilgiler aldı. Park’ın ardından Başkan Aldırmaz’ı makamında ziyaret eden Zeybek, Aldırmaz’ın çalışmalarını yakinen takip ettiğini dile getirdi. Başkan Aldırmaz’a her türlü desteğe hazır olduklarını vurgulayan Zeybek, “Başkanımız Gönül Belediyeciliği ilkesiyle güzel hizmetlere imza atıyor. Sultandağı ilçemizin gelişmesi ve değişimi için projelerini hayata geçiriyor. Kendisine başarılar diliyoruz. Her zaman Mehmet Aldırmaz başkanımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi. 

MEYVECİLİK SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİR İLÇE

         Sultandağı Belediyesinin ardından AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Genç ve yönetimini parti binasında ziyaret eden Zeybek, kongre süreci sonrası ilk ziyareti AK Parti Sultandağı ilçe başkanlığına yaptıklarını belirtti. İlçe Başkanı Genç’e çalışmalarında başarılar dileyen Zeybek, “Bu gün Sultandağı ilçemizi ziyaret edelim istedik. Belediye Başkanımızı ziyaret ettikten sonra ilçemizde temaslarda bulunduk. Daha sonrada AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Genç’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Sultandağı ilçemizin meyvecilik sektöründe önemli bir yeri var. Dünya’nın dört bir tarafına ihraç edilen kirazımız var. İlçemizin gelişmesi için bizlerde üzerimize düşeni yapacağız. Tüm teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

ZEYBEK BAŞKANIMIZ BİZİM HER ZAMAN YANIMIZDA

         AK Parti İlçe Başkanı Genç’te Başkanımız Zeybek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genç, “Başkanımız bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Kendisi ile uzun yıllardır aynı parti çatısı altında çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Sağ olsun başkanımız bize her zaman destek oluyor. Mehmet Zeybek başkanımızı ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu. Başkanımız Zeybek’e Sultandağı ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman  Karakuş eşlik etti.