Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan ayının ilk Cuma ziyaretini Selçuklu Mahallesi’ne gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan ayının ilk Cuma ziyaretini Selçuklu Mahallesi’ne gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş, YÜNTAŞ Genel Müdürü Selim Arıcı eşlik etti.
 

"DAHA İYİ BİR AFYONKARAHİSAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Selçuklu Mahallesinde kıldıkları Cuma namazı sonrası vatandaşlarımızla bir araya geldiklerini ifade etti. Yurdunuseven “Belediye Başkanımız her hafta bir mahallede Cuma namazı kılıyor. Bizlerde kendisine eşlik ederek hem Cuma namazını kılıyor hem de mahalle sakinleri ile bir araya geliyoruz. Söz verdiğimiz gibi mahallelerdeki sorunları yerinde tespit ederek anında çözüme kavuşması gerekenler anında, zaman içerisinde çözülmesi gerekenlerde planlama dahilinde çözülüyor. Daha iyi bir Afyonkarahisar için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

"ŞEHRİMİZİ VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE YÖNETİYORUZ"

            ‘Gönül Belediyeciliği’ sloganıyla her hafta cuma günü bir mahallede Cuma namazı kıldıklarını hatırlatan Başkan Zeybek ise bu hafta ziyaret ettikleri Selçuklu Mahallesine AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in de katıldığı söyledi. Başkan Zeybek, “Muhtarımızın mahallesinde gösterdiği eksikleri ve talepleri yerinde gördük ve inceleyerek, arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik. Mahallemizdeki eksiklerin en kısa süre içerisinde çözüme kavuşacak. Gönül Belediyeciliği ile yola çıktık. Vatandaşlarımızın ayağına giderek onlarla bire bir yüz yüze sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturuyoruz. Seçim öncesi ifade ettiğimiz gibi vatandaşlarımızla birlikte şehrimizi yönetiyoruz” dedi.

          Selçuklu Mahallesi Muhtarı Erdal Bulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Muhtar Bulut; “Sağolsun Başkanımız ve Milletvekilimiz Mahallemizi ziyaret ettiler. Mahallemizin sorunlarını Başkanımıza anlattık. En kısa sürede çözüleceğini ifade ettiler. Buraya kadar gelerek bizleri dinleyen Başkanımıza mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi. Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Başkan Zeybek, Mahalle Muhtarı Erdal Bulut’a ziyaretin anısına Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.