Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine iade-i ziyarette bulundu.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine iade-i ziyarette bulundu.


Genel kurul sonucunda dernek başkanlığına seçilen İsmail Kumartaşlı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkan Mehmet Zeybek, ziyarette gazi ve şehit aileleriyle yakından ilgilenerek taleplerini dinledi.

Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Zeybek, “Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Allah şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah'tan rahmet, şehit yakınlarımıza ve hayattaki tüm gazilerimize sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. “Cumhuriyet’in kurulduğu topraklarda görev yapan bir başkanımız var” diyen İsmail Kumartaşlı, şehit ailelerimize gazilerimize verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.