ZEYBEK BAŞKAN SARAYDÜZÜ KAMP MERKEZİNİ İNCELEDİ

      Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Belediyesi'ne tahsis edilen Saraydüzü mevkiindeki oluşturulacak kamp merkezinde incelemelerde bulundu.

         Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Mahmut Nedim Akülke ve Park ve Bahçeler Müdürü Barış Dal ile birlikte bölgede yapılan çalışmaları yerinde gören Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, kamp merkezinin Türkiye’nin ender kros ve kondisyon merkezlerinden biri haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.  

       İçerisinde bungalov evleri, yürüyüş yolları, kros alanları, koşu pisti, halı saha, basketbol sahası, amfi tiyatro, karavan alanı, çadır kamp alanı, kır lokantası, kamp ve kondisyon merkezleriyle bölgeyi Afyon’a yakışır bir kamp merkezi haline getireceklerine dikkat çeken Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, tesisler için harcanacak yatırım bedelinin yarısının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılandığını hatırlatarak Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na şükranlarını sundu.

     Zeybek Başkan; “Burası, Gençlik ve Spor Bakanımıza şehrimize yapmış olduğu ziyarette sunmuş olduğumuz projelerden birisi. Orman İşletme Müdürlüğünden tahsisini aldığımız 500 bin metrekarelik bu alanı, bölgeyi Spor Kompleksimize kamp yapmaya gelen sporcularımızın ve gençlerimiz için Türkiye’nin ender kros ve kondisyon kamp merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Sağolsun Sayın Bakanımız gençliğe ve spora büyük önem veriyor. Allah kendisinden razı olsun” dedi.