Belediye Başkanı Mehmet Zeybek muhtarlar ile istişare toplantısında bir araya geldi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri ele alındı.

         Belediye Başkanı Mehmet Zeybek halka en nitelikli hizmeti sağlamada etkin rol oynayan 58 mahalle muhtarı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcılarımız Benol Kaplan, Süleyman Karakuş ve Murat Öner katıldı. Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve 58 mahallenin muhtarlarının sorun ve talepleri değerlendirildi, belediyemizin yapmış olduğu yatırımlar ve çalışmalar ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Muhtarların görüş ve önerileri alınarak, yeni çalışmaların istişaresi de yapıldı. Her ay yapılan istişare toplantıları ile Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından talimatı verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesi sağlanıyor. 

“BELEDİYE-MUHTAR İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ”

          Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendiğini dile getirerek, göreve geldikleri günden bu yana sık sık muhtarlarla bir araya gelmenin sevincini yaşadığını ifade etti. Halka en iyi hizmeti sunma çabası içerisinde olduklarını belirten Zeybek Başkan, mahalle muhtarlarının getirilen bu hizmetler önemli bir görev üstlendiğine dikkati çekti. Zeybek Başkan; “ Seçildiğimiz günden beri mahalle elçilerimizle daima bir ve beraberiz. Muhtarlarımız, mahallelerdeki gözümüz, kulağımız ve mihenk taşlarımız. Sorumlu oldukları bölgeyi, mahalleyi çok iyi tanıyan muhtarlarımızın destekleriyle hedeflediğimiz hizmetleri daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmaya devam ediyoruz. Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçası. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye-muhtar işbirliğini de oldukça önemsiyoruz. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcisi konumundaki muhtar arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”