Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Marulcu Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Marulcu Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Her hafta Cuma namazını bir mahallede kılan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş ile birlikte bu hafta Marulcu Mahallesini ziyaret etti. Cuma namazı çıkışı mahalle muhtarı Nurettin Bakırtepe ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Zeybek, mahallede incelemelerde bulundu. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Zeybek, çözümü konusunda da beraberindeki ilgili birim müdürlerine talimat verdi.
 

“VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 

Sorunları yerinde görerek çözüme kavuşturmaktan yana olan Başkanı Zeybek göreve geldiği ilk günden itibaren tüm mahalleleri ziyaret etti. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla vatandaşların taleplerini bire bir dinleyen Zeybek, “Muhtarı ve mahalle sakinlerimizle birlikte mahallenin eksikleri nedir? Talepleri nedir? Onları dinliyoruz. Talep ve eksiklikleri yerinde inceleyerek kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Arkadaşlarımız not aldı. Güzel şehrimizin tüm mahallelerinde büyük bir gayretle çalışarak, her türlü hizmeti götürmek için ekip arkadaşlarımızla yoğun mesai harcıyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru ve rahatı için çeşitli alt yapı ve üst yapı gibi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar'ın tüm mahallelerinde Belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Görev sürecimiz boyunca vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimiz ile birlikte elimizi taşın altına koyacağız. Sorunları hep birlikte çözüme kavuşturacağız” dedi.
 

“MİSAFİRLERİMİZİ GİZEMLİ ŞEHİR AFYON’A HER ZAMAN BEKLİYORUZ”
 

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile mahallelerin eksiklerini tespit ettiklerini söyledi. Tespit edilen talep ve eksiklerin Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından en kısa zamanda yerine geleceğini belirten Yurdunuseven, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Halkla iç içe, eksiklikleri yerinde görerek sorunları çözdüğünden dolayı. Afyon güzel günlere gidiyor. Misafirlerimizi gizemli şehir Afyon’a her zaman bekliyoruz” dedi.
 

“BİZ SAHADAYIZ”
 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e Marulcu Mahallesi ziyaretine eşlik eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Zeybek’in her zaman yanında olduklarını belirtti. Bu ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğine dikkat çekerek sorunları yerinde çözen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek “Biz sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz. Talep ve önerileri ilk elden bizzat vatandaşlarımız başkanımıza aktarıyor. Oldukça verimli bir geçen bu tür ziyaretlerimiz halkımız tarafından da büyük takdir topluyor. Her zaman Başkanımız Mehmet Zeybek’in teşkilat olarak yanındayız” diye konuştu. 

Marulcu Mahalle Muhtarı Nurettin Bakırtepe, Başkanı Mehmet Zeybek’in mahalleleriyle yakından ilgilendiğini söyledi. Başkan Zeybek, Milletvekili Yurdunuseven ve beraberindekilere mahallelerini ziyaret ettiği için teşekkür eden Bakırtepe, “Başkanımız sorunlarımızı çözüme kavuşturuyor. Kendisine mahallemizle ilgili hangi taleple gitsek hemen yerine getiriyor. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.