Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediyede çalışan hanım personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediyede çalışan hanım personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Personelin, Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Mehmet Zeybek, her birine günün anısına hediye vererek, Anneler, babalar ve kadınlar günü gibi özel günlerin, modern dünyanın vazgeçilmezi haline geldiğini belirten Zeybek Başkan, böyle bir günde Belediye'de görevli bayan personellerle birarada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
 

Dinimizin kadına verdiği öneme dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, " Bizim inancımızda kadına verilen değer kadar yeryüzündeki inançların hiç birinde kadınlarımıza ayrıcalık tanınmamıştır. Dinimiz kadınlarımıza öyle  değer verir ki,  Peygamber Efendimiz kızı Fatıma evine geldiği zaman ayakta karşılarmış. Yükünüz çok ağır, aileyi çekip çeviren, evlatları yetiştiren vatana, millete düzgün insanlar kazandıran sizlersiniz. Aile yapımızı el birliği gönül birliği ile bozdurmamaya, sağlam tutmaya gayret göstereceğiz.  Kendimizden sizleri farklı görmüyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum Bu vesileyle tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularla tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Benol Kaplan ise tüm bayan mesai arkadaşlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.Anne olmanın zor olduğuna dikkat çeken Başkan Yardımcımız Benol Kaplan, “Anne olmak, eş olmak ve tüm bunların yanında başarılı bir kariyer yapmak, biz kadınlar için çok kıymetli aynı zamanda taşınması bir o kadarda zor roldür.  Bizler sevgi, şefkat, zarafet ve güzellikle toplumsal hayatın şekillendiricisiyiz. Bu yüzden bir anne olarak sizlerden özellikle rica ediyorum Lütfen evlatlarımızı yetiştirirken cinsiyetlerine mahsus imtiyazları olduğuna inanmalarına müsaade etmeyelim. Çocuklarımızın büyüme sürelerinin nihai noktası insan olmaktır.

Umuyorum ki bir gün gelecek Aile ve iş hayatında, siyasette ve sosyal alanlarda eşitliğin sağlandığı kadın zarafetini yansıtan bir hayat süreceğiz. Hepinize özverileriniz ve güler yüzünüz için teşekkür ediyorum” dedi.