Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İtfaiye Teşkilatı’nın 307’nci kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye personelini makamında ağırladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

             Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İtfaiye Teşkilatı’nın 307’nci kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye personelini makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İtfaiye Haftası dolayısıyla İtfaiye Müdürümüz Cem Kasapoğlu ve personelini kabul etti.  Kasapoğlu, Başkan Zeybek’e yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verirken, ziyaretin sonunda itfaiye personelleri tarafından Başkanımız Zeybek’e çiçek takdim edildi.
 

“BAŞKANIMIZIN DESTEĞİNİ HER ZAMAN HİSSEDİYORUZ”

İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek; “İtfaiye Teşkilatı’nın 307’nci kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’i ekip arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. Başkanımızın talimatları ile alışveriş merkezinde kahraman itfaiyeciler sergisinde görev alıyoruz. Personel, araç gereç ve ekipman desteğinden bizleri hiçbir zaman mahrum etmiyor. 28 Eylül’de Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde bulunan müfreze alanımızın ihalesine çıkılıyor. Bu kapsamda Başkanımızın desteği her zaman hissediyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 

ZEYBEK BAŞKAN; "İTFAİYECİLERİMİZ FEDAKÂRCA ÇALIŞIYOR"

İtfaiyecilerle sohbet eden Başkanımız Zeybek, özellikle yangın döneminde üstün bir gayretle mücadele eden tüm itfaiye personeline minnettar olduklarını ifade ederek Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye personelinin fedakârca 24 saat esasına göre şehrimizin için çalıştığına dikkat çekti. Başkanımız Zeybek; “Canları pahasına, her türlü acil durumda görev yapan kahraman itfaiyecilerimizin İtfaiyecilik Haftası kutlu olsun. Cenab-ı Allah ilimizi, ülkemizi felaketlerden korusun. Çalışan arkadaşlarımızı kazadan beladan muhafaza etsin, sağlık afiyet versin. Her an tehlikeler ile karşı karşıyalar. Zorlu bir görev icra eden itfaiye personelimize görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.