Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul’da. Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’ı desteklemek amacıyla İstanbul’daki Afyonkarahisarlılar Derneklerini tek tek ziyaret ediyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından tekrarlanmasına karar verilen 23 Haziran seçimi dolasıyla Afyonkarahisarlıların yoğun yaşadığı ilçeleri tek tek ziyaret ederek, Cumhur İttifakı adayına destek istedi. AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile yoğun bir seçim çalışması gerçekleştiren Zeybek, Afyonkarahisarlı sivil toplum örgütleri ve dernek üyeleri hemşehrilerinden oy istedi.

 

ZEYBEK, YILDIRIM İÇİN HEMŞEHRİLERİNDEN OY İSTEDİ Başkan Zeybek, İstanbul seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Mavera Vakfı, Bolvadin Girişim Grubu, Afyonkarahisar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (AFKAYDER), Dişliler Derneği, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, Tuzla Afyonlular Derneği (TUZAF) ve Şuhut Kulak Köyü Derneği’ni ziyaret etti.

Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'a destek için Afyonkarahisar ekibi olarak İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimize ve onların kurmuş oldukları sivil toplum kuruluşlarına, derneklerine, iş yerlerine ve evlerine misafir olduk” dedi.

 

HEMŞEHRİLERİMİZDEN SÖZ ALDIK İŞİ EHLİNE TESLİM EDECEKLER

Afyonkarahisarlı hemşehrilerinden 23 Haziran’daki İstanbul seçimlerinde oy kullanmalarını isteyen Zeybek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Anadolu yakası Tuzla civarı ve Avrupa yakasındaki Esenler, Bağcılar gibi ilçelerde AK Parti Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya’nın desteği ile hemşehrilermizle bire bir temas kurduk. Cumhur ittifakı adayımız Binali Yıldırım’a destek için büyük bir titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afyonkarahisar olarak 31 Mart seçimlerinde hizmet belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini birleştirerek, Afyonkarahisar merkez, ilçe ve beldelerinde 34 belediyeyi kazandık. Türkiye’de en fazla belediye kazandıran bir il konumundayız. Biz de bu başarımızla 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. İstanbul’da yaşayan Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve tüm İstanbul halkının teveccühü ile 23 Haziran'da işin ehline teslim edileceğine inanıyoruz. Binali Yıldırım Bey hizmetin en iyisini sunacak ve İstanbul'daki tüm vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacaktır. Kazanan İstanbul ve demokrasi olacaktır. " ifadelerini kullandı.