Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın farklı bölgelerine ziyaretler gerçekleştirerek, mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..





Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın farklı bölgelerine ziyaretler gerçekleştirerek, mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Her hafta Cuma günleri farklı  mahalleleri ziyaret eden Başkan Zeybek bu hafta İsmail Mahallesi’ne konuk oldu.





Mahalle Muhtarı Mahmut Dora ve mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Zeybek’i Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’de yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Yardımcısı Süleyman Karakuş, birim müdürlerinin katıldığı ziyarette kendisine yöneltilen talep ve önerileri dinleyen Başkan Zeybek, talimat verdi.





2014 yılında köy konumunda olan İsmail Mahallesinin Afyonkarahisar’a bağlandığını hatırlatan Başkan Muhtar Dora, 31 Mart seçimlerinin ardından Başkan Zeybek’in mahallenin sorunlarını yakından takip ettiğini söyleyerek teşekkür etti.  Ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e mahallenin sorunlarına ilişkin taleplerini de ileten Muhtar Mahmut Dora,  altyapı ve su hattının yenilmesi talebini ileterek mahalleye park talebinde bulundu.





 Kendisine yöneltilen öneri ve talepleri dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise  “Şehrimizin dört bir yanına en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olacağız. Seçildiğimiz günden itibaren her Cuma bir mahallemizde namazımızı bir camide eda ettikten sonra yapılacak olan çalışmalarımızın yanı sıra yeni planlamalarımızı ve mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini Belediyemizin ilgili birim müdürleri ile birlikte hep birlikte değerlendiriyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında hep ortak akıl vurgusunu yaptım. Şehrimizi istişare ederek yöneteceğiz dedik. hemşehrilerimizin fikirlerini almak ve istişarelerde bulunmak için yaptığımız bu mahalle ziyaretlerimiz son derece verimli geçiyor. Belediye olarak mahallelerimiz için talep önerileri dinliyoruz. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar’ımızın  tüm mahallemizde belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.Başkan Zeybek daha sonra İsmail Mahallesi Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.