Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu haftaki mahalle ziyaretini Hasan Karaağaç Mahallesine gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledi. 

Başkan Mehmet Zeybek her hafta ziyaretler yaparak, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmayı sürdürüyor. Ziyarete Başkanımıza AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, birim müdürleri, mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Hüseyin Ildız eşlik etti.

TALEPLERİ TEK TEK NOT ALDI

      Mahalle Muhtarı Hüseyin Ildız ile istişare yapan Başkanımız Zeybek ardından mahalle sakinlerinin sesine kulak verdi.  Gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler paylaşan Başkanımız Zeybek, kendisine yöneltilen soruları cevapladı, istekleri tek tek not aldı.

EN KISA SÜREDE ÜÇÜNCÜ TURA GEÇECEĞİZ

     Vatandaşlarımızın taleplerini doğru değerlendirmek ve yerinde çözümü için yakın zamanda mahalle ziyaretlerinde üçüncü tura geçeceklerini aktaran Başkanımız Mahallemizdeki eksikleri tespit ettik. En kısa sürede ikinci turu da tamamlayıp, üçüncü tura başlayacağız. Bizleri yalnız bırakmayan, Afyon'da olduğu sürece her hafta bizlerle birlikte ziyaretlerimize katılan Sayın Vekilimiz İbrahim Yurdunuseven'e, yine her hafta bizlerle olan Merkez İlçe Başkanımız Ziya Çoşkun Karadeniz'e İl Yönetimindeki, ilçe yönetimimizdeki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Ekip olarak Afyon'u hak ettiği yere getirmeye gayret gösteriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Şehrimizin yarınlarına birlikte karar verdiklerini ifade eden Başkanımız; Vatandaşlarımızı can kulağıyla dinliyor, şehrimizin yarınlarına hemşehrilerimizle beraber karar veriyoruz. Yerinde tespitler ile gerekeni de yapmak için hemen harekete geçiyoruz. Yoğun katılımlarla geçen ziyaretlerimizde fikirlerini ve isteklerini ileten mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. diye konuştu.

YERİNDE TESPİT, YERİNDE MÜDAHALE YERİNDE ÇÖZÜM

          AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven ise hizmetlerden dolayı Başkanımıza teşekkür etti. Belediyemizin hizmetlerinin her mahallede olduğu gibi Hasan Karaağaç Mahallesi'nde de göründüğüne dikkat çeken Milletvekili Yurdunuseven; Sağolsun Belediye Başkanımızla birlikte bu hafta Hasan Karaağaç Mahallesini ziyaret ettik.  Hasan Karaağaç Mahallemiz şehrimizin nadide mahallelerinden bir tanesi.  Belediye Başkanımızın hizmetleri tüm Afyonkarahisar'da olduğu gibi burada da görünüyor. Ziyaretimizde vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledik, mahallemizin sorunlarına yerinde çözüm aradık. Her zaman söylediğim gibi Belediye Başkanımız, yerinde tespit, yerinde müdahale, yerinde çözüm anlayışıyla gönül Belediyeciliğini tüm Afyonkarahisar'a yaydı. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Muhtar Hüseyin Ildız ve mahalle sakinleri ise ziyaretleri nedeni ile Başkanımız Zeybek ve ekibine teşekkür etti.

ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULUNU ZİYARET ETTİLER

          Başkan Mehmet Zeybek, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyet mahalle ziyaretinin ardından Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu'nu geçti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Zeybek ve Milletvekili Yurdunuseven okul idaresinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.