Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Sezer Küçükkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkanımıza, Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş eşlik etti.

        Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt  Bitlis’de helikopter kazası sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı diledi.

        Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te ülkemizi yasa boğan helikopter kazasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. İkisi Afyonkarahisarlı 11 vatan evladımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve ülkemize başsağlığı dileklerini ileten Belediye Başkanımız, “Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

      Afyonkarahisar basının önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Basın bizim olmazsa olmazlarımızdan” dedi. Basın mensuplarıyla bire bir görüşmenin yanında pandemi dolayısıyla uzun süredir birlikte görüşme fırsatı bulamadıklarını söyleyen Başkanımız; “Kontrollü normalleşmeyle birlikte gerek esnafımızı gerek vatandaşlarımızı gerekse STK’ları ziyaret etmeye başlayacağız. İlk ziyaretimize yakınlarımızdan, yani sizlerden başladık. Bu vesileyle Afyonkarahisar’daki tüm basın camiasına çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.