Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Hocalar, Kızılören, Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerini ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Hocalar, Kızılören, Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerini ziyaret etti.

         Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kongre süreçlerini tamamlayan ilçelere ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Hocalar İlçesine giden Başkan Zeybek İlçe Belediye Başkanı Ali Arslan, AK Parti Hocalar İlçe Başkanı Salih Sarı, İGM üyeleri ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkanımız, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

        Bir sonraki ziyaretini Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol ve AK Parti Kızılören İlçe Başkanlığına yapan Başkanımız, İlçe Başkanı Abdullah Coşkun, Kadın Kolları Başkanı Hacer Çalışkan, Meclis Üyeleri ve teşkilatla bir araya geldi. Kongre süreci sonrasında hayırlı olsun dileklerini ileten Başkanımız, tüm Kızılören Teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.  Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in bir sonraki durağı, Sandıklı oldu.

          Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Başkanı Osman Işık  ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Zeybek, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık ve yönetimine de hayırlı olsun dileklerini iletti.  

          Zeybek Başkan’ın son ziyareti Sinanpaşa’ya oldu.  Başkan Zeybek, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse ve teşkilatı ziyaret ederek çalışmalarınad başarılar diledi.

          Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ilçe ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş, Özel Kalem Müdürümüz Mehmet Savaş ve Park ve Bahçeler Müdürümüz Barış Dal’da eşlik etti.