Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iade-i ziyaretler kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ve MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol'u ziyaret etti.



 Göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan protokol mensupları ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik iade-i ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu kapsamda, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ve MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol'u ziyaret etti.



İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Murat Toy ile birlikte Başkan Mehmet Zeybek'i karşılayan İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarette, halef-selef başkanlar, yerel yönetimlerin hizmet ve yatırımlarıyla ilgili tecrübe ve fikir paylaşımında bulundu. Kısa süre önce İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekilliği görevine atanan Murat Toy'a da hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Zeybek, el birliğiyle Afyonkarahisar'a hizmet etmek istediklerini söyledi.

 

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ve MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol'a yönelik ziyaretlerinde ise kurumlararası işbirliğine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'ın sorunlarını her zaman kurumlarla istişare ederek çözmeye çalışacaklarını söyledi.