Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlerle buluşmaya devam ediyor.Başkan Zeybek son olarak Özel Aral Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlerle buluşmaya devam ediyor.Başkanımız son olarak Özel Aral Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerimiz ile bir araya gelen Zeybek Başkan okul yönetimi ve öğrencilerle sohbet ederek başarılarının devamını diledi. Liseler arası insansız hava araçları (İHA) ile adını duyuran Aral Koleji öğrencilerini tebrik eden Başkan Zeybek “gurur duyduk” dedi.

            Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Çocuklarımız geleceğimizdir. Bizler de bu kapsamda Afyon’umuzdaki okul ziyaretlerine devam ediyoruz. Onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz ise can damarlarımız adeta... Bu yaz yapacağımız TEKNOFEST hava yarışlarına şimdiden hazırlanıyorlar. Öğrencilerimize başarılar dilerim. Ülkemizin büyümesi ve kalkınmasının yolunun eğitimden geçtiğini vurguladık. Öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim alıp büyük başarılara imza atmaları için el birliğiyle çalışacağız. Bizleri samimi bir şekilde misafir eden okulumuza teşekkür ediyorum” dedi.