Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, TSYD Afyonkarahisar Başkanı Nadir Güzbey ve Afyonkarahisar Amatör  Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Akşab ile TFF İl Temsilcisi Mustafa Türkmen'i makamında kabul etti. 

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, TSYD Afyonkarahisar Başkanı Nadir Güzbey ve Afyonkarahisar Amatör  Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Akşab ile TFF İl Temsilcisi Mustafa Türkmen'i makamında kabul etti.  Ziyarette, TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan ve beraberindeki ilimiz spor yöneticileri, öncelikle yeni görevi nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e hayırlı olsun dileklerini ileterek, spora verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Konuklarına nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Zeybek ise Afyonkarahisar'da amatör sporlara önem vereceklerini belirterek, özellikle Belediyespor bünyesinde bazı spor branşlarında nitelikli sporcular yetiştireceklerini söyledi. 



 Başkan Zeybek'in amatör sporlara yönelik bu açıklamasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden TSYD Afyonkarahisar Başkanı Nadir Güzbey de iyi bir planlama ve atılacak doğru adımlarla amatör sporlarda özlenen başarıların kazanılabileceğini dile getirerek, "Çok güzel spor tesislerine sahibiz. Eğer amatör branşlara yeterince önem verip, bu tesislerde kendi şehrimizin çocuklarını yetiştirebilirsek profesyonel takımlarımızda  kalıcı başarılar elde edebiliriz" dedi. 

 

Ziyaret sonunda, TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan beraberindeki ilimiz spor yöneticileriyle birilikte, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e A Milli Futbol Takımımızın ilk tasarım formasını hediye etti.