Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar sokaklarını karış karış dolaşmaya devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana gönül belediyeciliği ışığında, ayak basmadık mahalle bırakmayan Zeybek Başkan, son ziyaretini Karaman Mahallesi’ne gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar sokaklarını karış karış dolaşmaya devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana gönül belediyeciliği ışığında, ayak basmadık mahalle bırakmayan Zeybek Başkan, son ziyaretini Karaman Mahallesi’ne gerçekleştirdi.

           Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleri ile birlikte Cuma namazı çıkışı vatandaşlarımızla bir araya gelen Zeybek Başkan’a mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu. Ziyarette Mahalle Muhtarı Şengül Neşe Yılmaz ve vatandaşların kendisine yönelttiği talepleri dinleyen Başkan Zeybek istek ve önerilere ilişkin ilgili birim amirlerine talimat verdi.

          Milletvekili Ali Özkaya ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman Mahallesi Muhtarı Şengül Neşe Yılmaz mahallenin otopark sorununa dikkat çekti. Belediye binasının mahalle sınırları içinde olmasından dolayı sıkıntı yaşamadıklarını söyleyen Muhtar Yılmaz, desteklerinden dolayı Milletvekilimiz Ali Özkaya, Zeybek Başkan ve ekibine teşekkür etti.
 

“OTOPARK SORUNUNU İSTİŞARE ETTİK”

         Hiçbir mahallemiz arasında ayrım gözetmeden Afyonkarahisar’ın tamamını hizmet etmek için koştuklarını söyleyen Başkan Zeybek ise “Belediye işi gönül işi’ sloganıyla hemşehrilerimizle hemhal oluyoruz. Bu hafta Cuma namazımızı Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve ekip arkadaşlarımızla Karaman Camii’nde eda edip, akabinde mahalle muhtarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Mahallemizde muhtarımızın da bahsettiği gibi yapılaşmadan dolayı ciddi bir otopark sorunu var, müştereken çözüm yolları üzerine istişarede bulunduk. Önümüzdeki günlerde karar kıldığımız üzere uygulamaya geçeceğiz. Rahatlama olursa aynı şekilde devam edeceğiz, şayet olmazsa farklı bir yöntemle bu sorunu çözemeye çalışacağız. Yerinde oturan değil, sahada çalışan bir Gönül Belediyeciliği anlayışını Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

         AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise Karaman Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini aldıklarını söyledi. Milletvekili Özkaya, halkımızla Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizle şehrimizin sorunlarını çözmeye ve Afyonkarahisar’ı birlikte yönetmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.