BAŞKAN PALA GENÇLERLE Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Belediye Başkanı Cengiz Pala, ilçenin gençleri ile bir araya geldi.
Emirdağ’a yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cengiz Pala, seçildiği günden bu yana ‘Memlekete nasıl hizmet yapabilirim’ derdine düştüğünü söyledi. Başkan Pala her geçen gün ilçede nüfusun azaldığını ve son yıllarda yapılan atılımlarla bunun önüne geçmeyi hedeflediklerini belirterek, “Avrupa’da Türkiye’nin her yerinde Emirdağlı var. Emirdağ nüfusuna kayıtlı olan 392 bin insan var. Demek ki iş ve aş olmadığı için aşırı derecede göç vermişiz. Birçok yatırımcı ile görüşülüyor. İlçede yatırım yapmak isteyenler var. Sıkıntının Mayıs ayından itibaren giderilmeye başlayacağını umuyoruz” dedi.
Üç yıl içerisinde Emirdağ’da arıza dışında su kesintisinin yaşanmadığına dikkat çeken Pala, ilçede kanalizasyonun sorununda giderildiğini kaydetti.
Konuşmaların ardından bir grup genç tarafından Başkan Pala’ya Adanaspor atkısı hediye edildi. Gençlerle yapılan toplantıda Başkan Pala’nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Duran, Belediye Meclis Üyesi Savaş Garkın, Emirdağ Ülkü Ocağı Başkanı Uğraş Sağlam da yer aldı.