Afyonkarahisar Sandıklı İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Osman Işık, Seçimler ve Seçimlerde Sandıklı’nın Siyasette olması gereken yer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

Afyonkarahisar Sandıklı İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Osman Işık, Seçimler ve Seçimlerde Sandıklı’nın Siyasette olması gereken yer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

En büyük temennimiz, arzumuz bizim Sandıklı’dan Milletvekili çıkmasından öte Cumhurbaşkanımızın önce Cumhurbaşkanlığı için çalışmak ve çabalamak diyen Başkan Osman Işık, “En büyük gayemiz, en büyük isteğimiz Cumhurbaşkanımıza tüm gücümüzle destek vermektir” dedi.

Sandıklı İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Osman Işık, şu ifadelere yer verdi; 

"Başkanımız Mustafa Çöl’ün adaylığını biz bekliyorduk. Güçlü bir aday olarakta, Afyon üzerinde de böğle bir isteğin olduğunu biliyorduk. Ama Genel Merkezimizin taktiridir ki Belediye Başkanlarına sınırlandırma getirerek Aday adaylıkları kabul edilmedi. Başkanımızında burda özellikle deprem bölgelerine yapmış olduğu hizmetlerin devamlılığı konusunda Genel Merkezimizinde takdiri olarak, Belediye Başkanı olarak kalmasına müsaade edildi. Aday adaylığına şuanda sınırlandırma konuldu.

Bizim Sandıklı olarak beklediğimiz, temennimiz şudur; Elbette aday adaylığı konusunda mutlaka isteriz. Sandıklı’dan birileri olsun, bizleri liyakatlı olarak temsil etsin ve bizde bunun destekçisi olalım. İşallah bu süreç içerisinde, mevcut adaylar içerisinde bizde bunu değerlendirecez. Ama bizim en büyük temennimiz, arzumuz bizim Sandıklı’dan olmasından öte Cumhurbaşkanımızın önce Cumhurbaşkanlığı için çalışmak ve çabalamak, bu bizim en büyük gayemiz, en büyük isteğimiz, bunun için elimizden ne geliyorsa, ne yapmamız gerekiyorsa fazlasıyla yapacağız, çalışacağız.  

Bunun ötesinde temsili olarak meclisteki Miiletvekilleri sayılarını artırmak, Afyon’daki sayımızın mümkün olduğu kadar fazla olması için çalışmak ve işallah Allah nasip ederse Sandıklı’dan da buradan bir vekil çıkartmak, biz bu vekil çıkartmak isteğimizi şu şekilde izah edebilirim; “Afyon’un en büyük ilçesi, sadece sayı olarak değil aynı zamanda sosyal ve kültürel olarak da şu anda Sandıklı bir vekil isteğini her durumda, her platformda dile getiriyor. Ekonomi olarak da şu anda Sera’cılık bölgesi olarak %40’a domates ticareti sağlayan bir ilçeyiz. Bunun yanında Patates, bunun yanında pancar, bunun yanında Tarım ve hayvancılık sektörlerinde şu anda biz Afyon’da lokomatif görevi öngörüyoruz” dedi. “Haberin devamı video haberimizde”

HABER: AFYONHABER  (ÖZEL HABER)