Afyonkarahisar Sandıklı İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AfyonHaber’e seçimlerle alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Afyonkarahisar Sandıklı İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AfyonHaber’e seçimlerle alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekilini en fazla hak eden ilçenin Sandıklı olduğunu belirten Başkan Mustafa Çöl,  Sandıklı’dan Milletvekili çıkmasını canı gönülden istediğini belirtti.

Başkan Çöl ile yapılan özel röpörtaj’da şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle kalbi güzel kıymetli hemşerilerime bizlere o makamı mevkiyi layık gördükleri için teşekkür etmek istiyorum. Malum bir buçuk ay öncesinde Ülkemizde büyük bir afet yaşadık. Depremle ilgili ciddi sıkıntılar ortaya çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımız, genel Başkanımızda bizleri deprem bölgelerinde çok yoğun bir şekilde görevlendirmeler yaptı. Sandıklı olarak biliyorsunuz Elbistan’da ilk günlerde bir hafta 10 gün bütün yemek ihtiyaçlarını Sandıklı olarak bizler karşıladık. Sandıklı’dan yaklaşık 61 tane Tır’ı o bölgeye sevkiyat yaptık ki şimdi Hatay bölgesinde ve Elbistan bölgesinde yardımlar yapıyoruz. Ciddi bir görevimiz var orada.

Bu vesile ile Genel Başkanımız, Belediye Başkanları ile alakalı böyle bir karar verdi genel olarak, tabi ki bizde bu karara saygı duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Milletvekili aday adayı olacak bütün kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. İşallah Allah yolunu bahtını açık eğlesin. Bizlerde son gücümüzle olası bir şekilde, hızlı bir şekilde çalışacağız. Ak Partinin bayrağını Afyonkarahisar’da dalgalandırmaya devam edeceğiz. Sandıklı Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi, yine Sandıklı bizim Aday adayı olmamız istediği gibi Milletvekili en fazla hak eden ilçedir ve Milletvekili olmasını canı gönülden istiyorum. Beraber çalışabileceğimiz, koşabileceğimiz, beraber güzel ilçemize hizmet edebileceğimiz bir kardeşimizi işallah Sandıklı olarak listede görmek istiyoruz. Ben bu işlerin nasip olacağına inananlardan bir tanesiyim. Kısaca bunu bir örnekle açıklamamak istiyorum. 2012 Yılında İlçe Başkanlığına aday olduğumuzda, benim iki tane delegemi karşı taraf listeden sildiği için kaybetmiş gibi göründük. Eğer ogün silinmeselerdi ilçe başkanıydım, o dönemde de 2014 Yılında da İlçe Başkanlarım Belediye Başkanlığı için izin çıkmamıştı. Başkan olamayacaktım. Çok şükür Rabbim bize bu makamı nasip etti. Nasip bu şekildeymiş, iki dönemdir güzel ilçemiz Sandıklı ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu kardeşiniz Sandıklı Belediye Başkanı olarak, partimizin, kıymetli Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar arkasındayız, hizmete devam” dedi. 

AFYONHABER ( ÖZEL HABER)