Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Çöl mesajında; “Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevi olduğu gibi vazgeçilmez toplumsal sorumluluğumuzdur.

 

Engelli olmak, yalnızca engellilerin ya da ailelerinin karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal ve toplumsal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur.

 

Engelli olmanın bir kusur olmadığı ve hepimizin engelli olma potansiyeli taşıdığımızı düşünerek, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına duyarlı olmak, ihtiyaç ve taleplerini karşılamak ve onların günlük yaşam içinde rahatlıkla yerlerini alabilecek şartları oluşturarak, gereken ilgi desteği sağlamak, kendilerine değer verildiğini ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

 

Bu düşüncelerle, engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak gördüğümüzü, tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımıza aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.”