Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 19 Nisan Cuma akşamı idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; “Gönüllerin merhametle dolduğu, sevgi ve saygının insanlara hakim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz.

Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir. Berat Kandili vesilesiyle ailemiz, çevremiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlamalı, tüm dünyada eza ve cefa çeken Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmemeliyiz.

Bu mübarek geceyi fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilinizi tebrik ediyor, bu gecenin tüm İslam âlemi ve ülkemizin birlik ve beraberliği ile insanlığın, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.