Düzağaç Kasabasında şimdiye kadar yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla belde halkının takdirini kazanan Belediye Başkanı Muammer Işıklı, örnek bir davranışa daha imza attı.

Halka hizmet, Hakk'a hizmettir düsturu ile yola çıkan Başkan Işıklı,  kasaba halkına vermiş olduğu sözü yerine getirmek için belediye ye ait olan makam aracını sattı. Belediye bütçesinden de katkı sağlayarak araç parası ile birlikte halkının ihtiyacı olan 2 adet New Holland marka biçerdöver aldı. 

Vatandaşlar, Başkan Işıklı’ya örnek davranışından dolayı teşekkür etti
Belediye Başkanı Işıklı’nın şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetler ile Düzağaç halkının sevgisini ve saygısını kazandığını söyleyen vatandaşlar, “Belediye Başkanımız başkanlık koltuğuna oturduğu günden itibaren kasabamız için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Kasabamıza şimdiye kadar yapılmayan yatırımları kendi döneminde yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Yine kasaba halkı için kendi makam aracını satarak, parasıyla belde halkının ihtiyacı olan 2 adet biçerdöver alması örnek bir davranıştır. Başka belediye başkanları makam aracının modelini yükseltirken, bizim başkan halka hizmet için makam aracını satmıştır. Kendisine bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Vatandaşlarımız talep etti, bizde yerine getirdik
Kasaba halkına en iyi hizmeti sunmak için makam aracını satarak, parasıyla 2 adet biçerdöver aldıklarını söyleyen Başkan Işıklı, vatanda odaklı hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Muammer Işıklı, “Belediye başkanı seçildikten sonra vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda hizmet etmeyi kendimize prensip haline getirdik. Şimdiye kadar vatandaşlarımız talep etti, bizde yerine getirdik. Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözlerin büyük bir kısmını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yine halkımıza söz verdiğimiz gibi makam aracımızı satarak, parasıyla vatandaşlarımızın ihtiyacı olan 2 adet biçerdöver aldık.  İkinci dönemimizde de Düzağaç’da kalıcı hizmetler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu hizmetlerin kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak, Bakanlarımıza, AK Parti Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanlığına, kurum müdürlerimize, belediye meclis üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.