Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan “Başkan’dan Gençlere Mektup” projesi hayata geçti.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan “Başkan’dan Gençlere Mektup” projesi hayata geçti.

Göreve geldiği ilk günden itibaren gençlere ayrı bir önem veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, il merkezinde ikamet eden 15 ile 30 yaş aralığında olan tüm gençlere Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz aracılığı ile mektup gönderiyor.

“Başkan’dan Gençlere Mektup” projesi kapsamında Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, gençlere mektuplarını takdim ederek, Başkan Zeybek’in selamını iletiyor.

Başkan Zeybek’in gençlere yazdığı mektup ise şu ifadelerden oluşuyor;
 

SEVGİLİ KARDEŞİM,

Doğum gününü tebrik eder; sağlıklı, başarılı ve huzurlu nice yıllara erişmeni Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Değerli halkımız 2019 Yerel Seçimleri’nde bizleri bu kadim şehrin Belediye Başkanı olarak seçtiğinde ilk şunu söyledik: “Bu şehri seviyoruz, biz bu şehrin sevdalısıyız, gece-gündüz demeden şehrimiz için çalışacağımıza söz veriyoruz.”

Gençlerimiz bizim için çok değerli, geleceğimiz, teminatımız…

Sizler için seçim öncesinde belirlediğimiz projelerin bir kısmını kısa zamanda gerçekleştirdik, Onlardan birkaçını sizlerle paylaşmak istiyorum;

Belediyemizde ilk defa Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzü kurduk. Afyonumuzda ilk defa Online ESPOR Turnuvası (ZULA) düzenliyoruz. Ata sporumuzu yaşatmak ve gençlerimizin ata sporlarını öğrenebilmeleri için Okçuluk Eğitim Salonumuzu en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz,

Saraydüzü ve Saadet Köyleri arasında bulunan 48,85 hektarlık ormanlık alanı Orman Müdürlüğümüzden kiraladık. Gençlik Kampı ve Doğa Sporları için sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Bilgi evlerimizi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüze bağladık ve sizlerin hizmetine açıyoruz.Zafer Meydanımızda gençlerimizin 7/24 faydalanacağı güzel bir Millet Kütüphanesi açıyoruz. Gençlerimiz yaz kamplarını yapabilmeleri için büyük bir kamp alanını en kısa zamanda hizmete açacağız.

Afyonumuza Bilim Merkezi kazandırmak için TUBİTAK aracılığıyla gerekli girişimlerde bulunduk, Spor kenti olan Afyonumuzda belediyemize bağlı bir spor salonu yapıyoruz. Belediyemiz alt yapı takımlarının da antrenmanlarını yapacağı Sahipata Spor Salonumuzu en kısa zamanda siz değerli gençlerimizin hizmetine açacağız. 

Afyonumuzu Dünya Gastronomi şehri yaptık. Şehrimizin tanıtımında ve gençlerimizin istihdamında büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz.Afyon Tren Garı’nda Gençlik Merkezi için yer tahsisini yaptık. Gençlerimizin hem kendilerini geliştireceği hem de güzel vakit geçireceği Gençlik Merkezimizi inşallah kısa zamanda faaliyete geçireceğiz.
 

EVET DEĞERLİ GENÇ ARKADAŞIM,

Sizler için kısa zamanda yaptığımız bazı çalışmaları paylaştım. Durmadan, yorulmadan Afyonumuz için, gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Sevgi ve hürmetle selamlıyor, seni Allah’a emanet ediyorum…