Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğılu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile İl Başkanı Hüseyin Sezen, Emirdağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Serkan Koyuncu;

 

EMİRDAĞ’I MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

 

Ak Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanı Hüseyin Sezen ve parti yöneticileri Emirdağ Belediye Başkanı Hüseyin Sezen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bakanlık yaptığı 1 yıl boyuncu Afyon’a büyük yatırımlar getirilmesini sağlayan eski bakan Veysel Eroğlu, Emirdağ belediyesineher türlü desteği vereceklerini belirterek “Başkanımız Serkan Koyuncu’nun projelerine destek olmak için buradayız. Başkanımız ne söz verdiyse arkasında ve destekçisiyiz” dedi.

BAŞKAN KOYUNCU “EMİRDAĞ’I MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ”

AK Parti Milletvekilleri Eroğlu, Özkaya, Yurdunuseven, İl Başkanı Sezen ve parti yöneticilerini Emirdağ’da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ’ı marka şehir yapacaklarını söyledi. Başkan Koyuncu yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Gelmenizle bize güç verdiniz 5 yıl sonra Emirdağ Belediyesini Gönül belediyeciliği ile tanıştırmak size, bize ve Emirdağ’ımıza nasip oldu. Bu yolda hakikaten zorlandık, uzun bir seçim süre idi. Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz ve teşkilatımın desteği bugün burada Emirdağ’a hizmet etmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz sizlerin de desteğiyle Emirdağ’ımızı marka şehir yapmaktır 5 yıl sonra da Emirdağ’ımızda AK Parti belediyeciliği dışında bir şey konuşulmayacak”