Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Başkan Koyuncu Ankara’dan heybesi dolu döndü

Emirdağ Belediye Başkan Serkan Koyuncu, Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlçe için yapılacak olan hizmet ve projelerin görüşüldüğü ziyaretlerde Başkan Koyuncu müjdelerle döndü.

 

Emirdağ Belediye Başkan Serkan Koyuncu, Ankara ziyaretlerine devam ediyor. İlçe için hayata geçirmeyi düşündüğü projeler için bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Başkan Koyuncu ziyaretler kapsamında, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’yi, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanı Emirdağlı hemşerimiz Mahmut Çorumlu’yu, MKE Fabrika Müdürü Kadir Torun’u ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Yaşlı ve Engelliler Genel Müdürü Avni Özkaya’yı ziyaret etti.



“Ziyaretlerin meyvesini yakında alacağız”

Ziyaretlerde Emirdağ ilçesi için hayata geçireceği projeler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Koyuncu, Ankara’dan heybesi dolu döndü. Başkan Koyuncu, “Ankara’da yine yoğun bir çalışma trafiğimiz oldu. Bu bağlamda Emirdağ’ımız için devam eden ve yeni planladığımız projelerimiz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Emirdağ’ımıza elimiz dolu dönüyoruz. Önümüzdeki günlerde ziyaretlerimizin meyvelerini alacağız. Ziyaretlerimizde bize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi.