Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı yaşanan korona virüs salgını nedeniyle zor durumda olan 65 yaş üstü ve yoksul 250 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Sinanpaşa İlçesine bağlı Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı yaşanan korona virüs salgını nedeniyle zor durumda olan 65 yaş üstü ve yoksul 250 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.



Sosyal belediyecilik örneği sergileyen Başkan Işıklı belde halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

Yaklaşık 25 bin Tl değerinde 250 gıda kolisini ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtan Belediye Başkanı Muammer Işıklı; ”Küresel bir pandemi olan korona virüs nedeniyle Devletimizin aldığı tedbirler kapsamında özellikle 65 yaş üstü büyüklerimize sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Tabi büyüklerimizden maddi sıkıntı içinde olanlar var. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde bizde elimizden gelen gayreti sarfediyoruz. Büyüklerimizi ve bu süreçte çalışamayan diğer vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını gidermek için yaklaşık 25 bin TL değerinde 250 gıda kolisinin dağıtımına başladık. Bu zorlu süreçte hiç bir vatandaşımızı asla yalnı bırakmadık, bırakmayacağız” diye konuştu.





(afyonvizyon)