Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “14 Mart Tıp Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “14 Mart Tıp Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda görevlerini büyük özveriyle yapan, kendisini insanlara hizmet etmeye adamış hekimlerimiz ve sağlık personelimizin amacı hastalanan insanları sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda da sağlıklı insanların sağlığını korumaktır.

İnsanların kaliteli, mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı bireyler olmalarından geçmektedir. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar.

Bu duygu ve düşüncelerle insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıklarla yerine getiren, en zor şartlarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”