Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Başkanlık yarışında mücadele ettiği Belediye Başkanı adaylarını ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulundu.

 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Balyalı, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Asım Orhan, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürel’i ziyaret etti. Ziyarette Sandıklı ilçemizin kalkınmasına olanak sağlayacak olan projelerde ellerinden gelen ne varsa yapacaklarının ortak karar olarak alındığı ziyaretlerden ziyadesiyle memnun olan Başkan adayları Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür ederek kolay gelsin dileklerinde bulundular.

“Her zaman biriz, her zaman beraberiz”              

Başkan Mustafa Çöl konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada; “Demokrasinin en güzel örneği olan 31 Mart Yerel seçimlerinde Sandıklı’mıza hizmet için bende varım diyen Belediye Başkan adaylarımıza iade-i ziyarette bulunduk. İlçemiz için her güzel çalışmada bizde varız, üzerimize düşeni yapmaya hazırız söylemleri bizleri ziyadesi ile memnun etti. Bizim başka Sandıklımız yok. Biz Her zaman biriz, biz her zaman beraberiz.” İfadelerine yer verdi.