Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.İftarını Fatih Mahallesinde rastgele bir evde açan Başkan Çöl, iftarın ardından hasta vatandaşlarımıza da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
İftar yemeğinin ardından Mahalle sakinleri ile Çay içip sohbet eden Başkan Çöl burada vatandaşların istek,şikayet ve temennilerini dinledi.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl,”Ramazan Ayını halkımızla iç içe geçirmek tarif edilemez bir duygu, Ramazan Ayı’nın son gününe kadar bu ziyaretlerimiz Sandıklımızın farklı Mahallerinde sürecek. Ramazan demek, iyi huy, iyi ahlak, muhtaçlara el uzatmak, aşını paylaşmak, ihtiyaç sahiplerini anlamak, evinde misafir ağırlamak, kalabalık iftar sofraları kurmak, fesat düşünmemek, vücudu kötü alışkanlıklardan arındırmak demek. Ramazan demek hoşgörü, sevgi ve saygı demek. Bizde bu bağlamda Sandıklı Halkı ile iç içe ,omuz omuza bir Ramazan geçirmenin sevincini yaşıyoruz.” dedi.
HASTA ZİYARETİNDE BULUNULDU
Fatih Mahallesinde bazı hasta ve yatalak durumda bulunan kişileri de ziyaret etmeyi unutmayan Sandıklı Belediye Başkan’ı Mustafa Çöl, buradaki Hasta yakınları ile görüşerek isteklerini dinledi ve Hasta Ziyaretinde bulundu.Hasta Aileleri ise Başkan Çöl’e teşekkür ederek.Hastalarının moral bulduğunu Başkan Çöl’ün maddi,manevi desteklerini her zaman hissettiklerini belirttiler.
MAHALLE SAKİNLERİ İLE SOHBET
Fatih Mahallesinde İftar Yemeğinin ardından Çay Mahalle sakinleri ile çay içip sohbet eden başkan Çöl, Mahalledeki Ev Hanımlarının istek ve şikayetlerini dinledi.Buradaki sohbette Hanımların ilk defa bir Belediye Başkanı’nın dertlerini ve isteklerini kendi mahallerine kadar gelerek dinlediğini dile getirdiler.Mahalle de çocukların isteği üzerine Hatıra Fotoğrafı çektiren Başkan Çöl Mahalleden ayrıldı.
SAHURDA DA VATANDAŞLARLA BERABER
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Sahuru da vatandaşlarla beraber bekledi.Sahurda vatandaşlarımızın daveti üzerine Ece Mahallesinde parkta Çay içip sohbet eden Başkan Çöl,Ramazan ayında Sandıklıyı dolaşan “Ramazan Davulcuları” ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.Parktan ayrılırken gecenin bu ilerleyen saatlerinde karşılarında Belediye Başkan’ı Mustafa Çöl’ü gören vatandaşlar kendisi ile sohbet etti ve duydukları memnuniyeti dile getirdiler.