Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayı mahalle ziyaretleri kapsamında Kevser Mahallesinde bulunan vatandaşlara ziyaretlerde bulunarak, Ramazan aylarını tebrik etti.

İftar vaktinden önce Saltık ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, aileyle hoş sohbetlerde bulunarak, Hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundular. Ailenin kızlarına kitap, eşofman ve oyuncak hediye eden Belediye başkanı Dr. Mustafa Çöl, daha nice Ramazanlar hep birlikte olabilmek dileğiyle buradan ayrıldılar.

Daha sonra Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlatılan iftar yemeğine katılmak için Hasan Erdem ve ailesini ziyaret eden Başkan Çöl, kendileriyle bir araya geldiler.

Aile ile Ramazan ayına dair sohbetlerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ailenin çocuklarına hediyeler vererek, Ramazan aylarını tebrik etti. Ramazan ayını göreve geldiği zaman dilimden bugüne kadar her zaman vatandaşlar ile geçirdiklerini ve bundan oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Çöl, Ramazan ruhunun paylaşmak olduğunu yineledi.

İftar yemeğinden sonra Demirbacak ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Çöl,  ziyaretlerini sona erdirdi.