Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayı mahalle ziyaretleri kapsamında Çakır Mahallesinde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Bu bağlamda Çakır Mahallesi muhtarı Sefa Karapınar ile birlikte Çakır Mahallesinde Keskin Ailesinin İftar sofrasına konuk olan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, kendileriyle sohbetlerde bulunarak, aile fertlerine hediye vererek, bereketli Ramazanlar dileklerinde bulundu. 

İftar ziyaretinden sonra Çakmak ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, çaylarını burada içerek hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundular. 

Son olarak apartman komşusu Osman Öztop’ün kıymetli kızı Nisa’yı ziyaret eden Başkan Çöl, kendilerine verdikleri ziyaret sözünü tutarak, aileyle hoş sohbetlerde bulundu. 

Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlar ile yaşamaktan dolayı son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Çöl, Ramazan ayının sonuna kadar vatandaşlarla bir araya geleceğini ifade ederek, Ramazan ayının sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı.