Ulusal Cumhuriyet Gazetesi, Afyonkarahisar'dan Twitter'da takipçi sayısı açısından açık ara lider olan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü hedef aldı.

Gözden kaçırmayın

18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı

Ulusal Cumhuriyet Gazetesi, Afyonkarahisar'dan Twitter'da takipçi sayısı açısından açık ara lider olan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü hedef aldı.

Haberde, Başkan Çöl'ün Twitter'da yaptığı çekilişli paylaşım eleştirildi ve "AKP'li Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, sosyal medyada takipçi sayısını arttırmak için "tatil çekilişi" başlattı. AKP'li başkan, 3 ailenin 5 yıldızlı özel bir termal otelde 3 gün 2 gece ücretsiz tatil fırsatından yararlanabilmesi için çekiliş yapılacağını duyurdu." ifadeleri yazıldı.

Twitter'ı etkin ve aktif olarak kuullanan Sandıklı Belediye Başkanı, paylaşımları ile yüksek etkileşim alıyor. Çöl, 160 bini geçen takipçi sayısıyla Afyonkarahisar'da en yüksek takipçi sayısınna ve etkileşime sahip birisi.

Başkan Çöl, Twitter'da yaygın ve etkili olarak Afyonkarahisar'ı ve Sandıklı'yı tanıtmaya çalışıyor ve gençlerden gördüğü büyük ilgi ile bunu başarılı bir şeklilde yürütüyor.

Başkan Çöl'ün, ilçesinde bulunan bir termal otelin de tanıtımını yaparak yaptığı paylaşımın ulusal bir gazete tarafından eleştirilmesi anlaşılamadı...

Başkan Çöl, sosyal medyadan buna tepki gösterdi ve "Biz ilçemiz ve bölgemiz için çalışmaya devam edeceğiz içimizdeki hainleri de bilir tanırız. İlçemize olan kininizi gidin başka yerde kusun. Sevgili dostlar bizimle misiniz???" paylaşımını yaptı.

Başkan Çöl'e sosyal medyadan yüzlerce destek mesajı atılıyor...

Başkan Çöl'ün, sosyal medya üzerinden son derece etkili bir şekilde Afyonkarahisar ve Sandıklı için tanıtım faaliyetinde bulunduğunu belirten Twitter kullanıcıları "Başkan'ın 160 bin aktif takipçisi var. Adam cayır cayır ilçesini, ilini tanıtıyor. Bunu, Afyon'da etkili şekilde yapan başka bir kişi de yok. Var ama Başkan Çöl kadar etkili değiller. Ayrıca ilçesindeki bir termal oteli de tanıtıyor. Bunda ne var. Nesinden rahatsız oldunuz nu faaliyetin. Başkan Çöl'ün arkasındayız" dediler. 

AFYONHABER ÖZEL HABER