Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Valilik kararnamesi ile Afyonkarahisar ilimizden Kayseri Valiliğine atanan Vali Sayın Gökmen Çiçek için Sandıklı Belediyesi Başkanı Mustafa Çöl bir teşekkür metni yayınladı.

Başkan Mustafa Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi.

“10 Haziran 2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle atandığı Afyonkarahisar Valiliği görevine, 18/06/2020 tarihinde başlayan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in ilimize ve ilçemize yapmış olduğu hizmetler hepimiz tarafından takdirle karşılanmıştır.

Görev yaptığı süre boyunca Sandıklımıza yapmış olduğu hizmetler saymakla bitmeyeceği gibi, her fırsatta bizleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde görerek, konuların takipçisi olduğunu yakından gözlemleme şansımız olmuştur.

Cumhurbaşkanımız tarafından yayınlanan Valiler kararnamesi ve Afyonkarahisar ilimizden ayrılacak olması sebebiyle derin bir üzüntü içerisinde olmakla beraber, Kayseri ilimizde görev yapacağından dolayı da ayrıca bir mutluluk duymaktayız.

Ben bu vesileyle dostumuz, hemşehrimiz, aynı mesaiyi paylaştığımız kıymetli Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e yeni görevinde başarılar diliyor, Afyonkarahisar ilimize ve Sandıklı ilçemize kattığı değerler için şahsım ve Sandıklımız adına en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Yolun açık olsun Valimiz.”